top of page
Søg
  • Forfatters billedeSøren Vestergaard

Nyt Nyt Nyt

Jeg har gennem den seneste tid arbejdet på at få min hjemmeside op og køre. Den virker nu. Mit ønske har været at skabe en side der afspejler det jeg går og sysler med. Jeg mangler nogle detaljer, men jeg føler den er klar til at blive sendt ud i verden.

Jeg har gennem de sidste mange år arbejdet på mange forskellige projekter, med mange forskellige artister og med en masse forskellige opgaver. Jeg har af denne vej, gjort mig en masse erfaringer. Erfaringer som jeg dagligt gør brug af i mine samarbejder med artister og musikere. Jeg har nu åbnet lidt op for hele denne del af mit virke og via min shop her på siden, kan man tilkøbe mine tjenester. Jeg mixer rigtig meget musik. Jeg producere rigtig mange kunstnere både i studiet og i live regi, hvor jeg ofte hjælper med at få en produktion helt skarp. Jeg hjalp bl.a. Swan Lee med deres tour. Jeg arbejder pt med Kasper Søegaard, Sherpa, Pernille Rosendahl, Select Captain og Henrik Olesen. Senere på året tager vi hul på en lille sommer tour med Dorthe Gerlach og Pernille i skøn forening. Det glæder jeg til. Men jeg håber at du/I vil tage fat i mig hvis jeg kan hjælpe med noget.

Jeg er netop startet på mit 3. album i S. Vestergaard. Et album som er vildt spændende at lave. Jeg har inviteret en masse skønne musikere med i studiet, og sammen skriver vi et værk i ren improvisation. Det er et forsøg på at fange et musisk "Nu" og sætte fokus på tilstedeværelse. Jeg har netop færdig optaget første del med den ekstremt dygtige Nils Gröndahl. Jeg har en fornemmelse af at hele projektet bliver en "stor" udgivelse, hvor jeg påtænker at udgive hele sessions med de forskellige gæster som selvstændige Ep'er under en fælles titel, og afslutningsvis vil jeg bundle et album hvor jeg samler et stærkt sammenhængende værk, som indkapsler præcis hvad jeg ønskede for dette album, med det bedste fra de 8 sessions der er sat igang. Mere om det senere.

Jeg vil løbende på denne blog, skrive om hvad der optager mig og håber I har lyst til at læse med.


kh


166 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hjernevasket siger James Blake...

James Blake postede idag at “the brainwash worked, now everyone thinks music is free” og gude hvor har han ret. Det er på alle måder en forkert model med streaming. Den ide om at alt musik er dit for

New Year - New Site - New Projects

I'm trying to get my head around how to get all balances in life to work. One of my big issues right now, is to get this site up and running. I want this site to be my island of crazy stuff. So if you

コメント


bottom of page